بهترین ماساژ لاغری چالوس

چه چیزی باعث پا درد می شود؟
فشار بیش از حد عامل اصلی درد پا است. درد ساق پا ممکن است زمانی رخ دهد که ماهیچه‌ها در معرض فشارهای شدید مانند پیاده‌روی تند بیش از حد یا ورزش یا برخی تصادفات قرار می‌گیرند. گرفتگی، بی حسی، ضعف، ضربان یا سوزش برخی از علائم شایع پا درد هستند. جدای از این، شرایطی مانند ترومبوز و سیاتیک نیز ممکن است از عوامل ایجاد درد پا باشند.

در ترومبوز، بیمار ممکن است لخته های خونی را تجربه کند که گردش خون را محدود می کند. لخته ها معمولاً به دلیل آسیب به ورید، محدودیت حرکت برای مدت طولانی به دلیل برخی جراحی ها یا یک سفر طولانی دیده می شوند.

در سیاتیک، عصب سیاتیک که در تمام قسمت پایین کمر، از ران تا باسن می‌گذرد، باعث ایجاد درد مبهم در هر یک از پاها یا باسن می‌شود. همچنین دیابت بیماری دیگری است که ممکن است باعث درد پا شود.

فواید ماساژ پا
ماساژ ساق پا روشی برای اعمال فشار انتخابی به برخی از نقاط پا است. اینها را ممکن است به تنهایی در خانه تمرین کنیم. چندین مزیت با ماساژ پا همراه است. در زیر برخی از مزایای تکنیک ماساژ پا ذکر شده است.

1. استرس و شرایط اضطراب را کاهش می دهد
طبق مطالعات انجام شده، تکنیک‌های ماساژ پا روش‌هایی هستند که سیستم عصبی مرکزی کامل می‌تواند استرس و اضطراب را کاهش دهد. بدن سطوح استرس را تنظیم می کند و تنش را آزاد می کند. همچنین برای رفع خستگی استفاده می شود. از این رو، بر جسم و روان نیز تأثیر می گذارد. این می تواند به تسکین سردرد و شرایط میگرن کمک کند.

2. به بهبود گردش خون کمک می کند
سیستم لنفاوی بخشی جدایی ناپذیر از سیستم ایمنی بدن است. وظیفه حذف مایعات باقیمانده و مایعات زائد از بدن را بر عهده دارد. با استفاده از ماساژ پا می توان تخلیه لنفاوی دستی را انجام داد. لنف مایع زائدی است که با ماساژ دادن نواحی متورم روی ساق پا یا نزدیک مچ پا قابل جابجایی است.

3. تسکین دهنده درد
پا درد معمولاً نشانه واضحی از درد ساق پا است. ماساژ شدید عضلانی که در اطراف مچ پا عمل می کند می تواند انجام شود. به رفع هرگونه تنش در مفاصل و ماهیچه ها کمک می کند. همین روش برای درد اطراف زانو نیز کار می کند.

12 تکنیک ماساژ پا
ماساژ پا می تواند به تسکین عضلات و تسکین درد پا کمک کند. آنها را می توان در خانه انجام داد. در زیر تکنیک هایی برای نحوه انجام ماساژ پا ذکر شده است.

1. Warmup Twists
اگر تازه شروع کرده اید، چرخش گرم کردن اولین تمرینی است که باید با آن شروع کنید. این تکنیک ماساژ پا به گرم کردن پا برای تمرینات بعدی کمک می کند. برای انجام این تمرین، کف دست خود را در دو طرف پا قرار دهید، سمت راست پا را به سمت جلو بکشید زیرا سمت چپ به سمت عقب هل داده می شود.
اکنون سمت چپ پا را به سمت جلو فشار دهید همانطور که سمت راست به سمت عقب رانده می شود.
این روش چرخشی را تکرار کنید، از مچ پا تا انگشتان پا بالا بروید.

2. تکنیک مالش قوس
در این روش قسمت زیرین پا ماساژ داده می شود. برای اجرای این تکنیک، قسمت بالای پا را در دست بگیرید.با نگه داشتن آن، انگشتان خود را بکشید و به تدریج در امتداد قوس پا مالش دهید.
این روش را از پاشنه تا کف پا تکرار کنید.

3. تکنیک خم شدن انگشتان پا
از خم شدن انگشتان پا برای افزایش انعطاف پذیری استفاده می شود. برای اجرای این تکنیک، پاشنه پا را در یک دست نگه دارید.تمام انگشتان یک پا را به طور همزمان با انتهای دیگر به جلو و عقب خم کنید.
این حرکت را تکرار کنید، فشار را به تدریج افزایش دهید و انگشتان پا را به دامنه کامل حرکت خود ببرید.

4. تکنیک گسترش پا
همانطور که از نام آن پیداست، این تکنیک شامل باز کردن پا به عرض طبیعی آن است. برای اجرای این تکنیک،هر طرف پا را نگه دارید، هر طرف را به سمت بیرون بکشید.
این روش را تکرار کنید، اجازه دهید پا در عرض باز شود.

5. تکنیک فشار دادن پاشنه
تکنیک فشردن پاشنه عمدتاً برای از بین بردن هرگونه استرس در پشت پا انجام می شود. برای اجرای این تکنیک،در یک دست، بالای پا را بگیرید و پشت پاشنه را در دست دیگر بگیرید.حالا پشت پاشنه پا را به طور مکرر فشار داده و رها کنید.

6. تکنیک بند انگشت
روش دیگری برای ماساژ کف پا. برای اجرای این تکنیک،پشت پا را با یک دست نگه دارید.حالا بند انگشت یا مشت دیگری را به سمت پایین پا نگه دارید.
با اعمال فشار متوسط، کف پا را با استفاده از بند انگشتان ورز دهید.
این روش را در تمام قسمت پشت پا تکرار کنید.

7. تکنیک شست
همانطور که از نام آن پیداست، تکنیک شست شامل استفاده از انگشت شست برای اعمال فشار بر پشت پا است. برای اجرای این تکنیک،پا را با یک دست در دو طرف نگه دارید و انگشتان خود را روی پا قرار دهید.شست ها را روی پدهای انگشتان، یعنی زیر هر پا قرار دهید.هر انگشت پا را با فشار متوسط به بالا و پایین بکشید.
این روش را در امتداد قوس، بالا و پایین تکرار کنید تا لذت ببرید.

8. نقاط فشار
نقاط فشار راهی عالی برای تسکین درد پا هستند. برای انجام این تکنیک ماساژ پا،

از یک دست برای حمایت از قسمت بالای پا و از انگشت شست دست دیگر برای فشار دادن و رها کردن کف پا استفاده کنید.
این حرکت را خیلی تدریجی ادامه دهید و آن را در پشت پاشنه فشار دهید و رها کنید.
9. تکنیک ماساژ آشیل 
تکنیک ماساژ آشیل برای کاهش فشار روی تاندون آشیل شناخته شده است. برای اجرای این تکنیک،این تاندون را با دست دیگر بین شست و انگشت سبابه بگیرید.از یک حرکت نوازش به سمت پایین پاشنه پا استفاده کنید.این روش را چندین بار روی پاشنه پا تکرار کنید.

10. تکنیک دایره های بالا و کناری
دایره های بالا و کنار، همانطور که از نام پیداست، شامل فشار دادن دایره ها با پای پیاده است. برای اجرای تکنیک،با استفاده از هر دو دست، پا را از سمت پایین نگه دارید.حالا انگشتان را دراز کنید. از آنها برای ایجاد دایره هایی روی مچ پا در دو طرف استفاده کنید.با استفاده از یک حرکت دایره ای مداوم، انگشتان را در کنار پا حرکت دهید.به چرخش انگشتان به سمت بالا تا انگشتان پا ادامه دهید.روی فضاهای بین تاندون ها تمرکز کنید.

11. تکنیک ماساژ انگشت پا
همانطور که از نام آن پیداست، این تکنیک شامل ماساژ انگشتان پا است. به کاهش تنش و گرفتگی در انگشتان پا کمک می کند. برای اجرای این تکنیک،قسمت پایینی پا را با یک دست نگه دارید.حالا با استفاده از انگشتان دست دیگر، انگشتان پا را به آرامی بکشید و بکشید.از انگشت بیرونی به داخل انگشتان پا بروید.بین هر انگشت پا ماساژ دهید.این روش را چندین بار تکرار کنید.

12. تکنیک ضربه های پایانی
تکنیک ضربه های پایانی را می توان در پایان ماساژ پا انجام داد. برای اجرای این تکنیک،کف دست ها را در دو طرف پا قرار دهید.حالا به آرامی سمت راست پا را به سمت جلو بکشید در حالی که سمت چپ را به سمت عقب فشار دهید.حالا به آرامی سمت چپ پا را به سمت عقب فشار دهید در حالی که سمت راست را به جلو فشار دهید.
این تکنیک را از مچ پا تا انگشتان پا تکرار کنید.فشار را پایین نگه دارید، هر بار پایین بیاورید و به تدریج دست ها را از روی پا به طور کامل بلند کنید.

چطور میتونیم بهتون کمک کنیم