سم زدایی متل قو

ماساژ پا ورزشی: بیشتر مورد علاقه ورزشکاران است، این نوع ماساژ پا شامل ضربات و ماساژهای مختلف قبل و بعد از شرکت در رویدادهای ورزشی سخت است.

این روش شبیه ماساژ سوئدی است، اما برای افرادی که در فعالیت‌های ورزشی شرکت می‌کنند ایده‌آل است و با افزایش انعطاف‌پذیری از آسیب‌ها جلوگیری می‌کند. در درمان کشیدگی و آسیب های عضلانی نیز مفید است.


ماساژ نقطه ماشه ای/ماساژ پا با درمان عصبی عضلانی: برای کسانی که از دردهای مزمن در مفاصل یا اندام ها رنج می برند، این ماساژ درمانی می تواند بهترین درمان طبیعی باشد.

این روش شامل دستکاری بافت‌های نرم ناحیه درد، در نتیجه درمان علل زمینه‌ای درد است. هم سیستم عصبی و هم سیستم عضلانی را تحریک می کند و گردش خون را در نقاط ماشه ای تقویت می کند.


تکنیک های مربوط به ماساژ پا
ماساژ پا به طور کلی شامل اعمالی مانند مالش، فشار دادن، نوازش و دستکاری عضلات به روشی خاص با استفاده از انگشتان است. با این حال، انواع مختلفی از تکنیک ها وجود دارد مانند:

تکنیک های درمانی سنتی: آنها بر آرامش عضلات و مفاصل برای تسکین درد تمرکز می کنند. آنها تکنیک های دستی هستند که شامل حرکات صاف سر خوردن، اصطکاک، فشردن، فشار دادن و ورز دادن بافت های نرم برای تحریک عضلات، برانگیختن آرامش و بهبود گردش خون است.


رهاسازی بافت نرم: این تکنیک شامل گسترش دقیق و فشرده سازی خاص است که به روشی سیستماتیک برای آزادسازی اسپاسم عضلانی و بافت های اسکار انجام می شود.


طب فشاری: این تکنیک شامل اعمال فشار به نقاط فشار خاص برای بهبود سلامت عمومی و جریان انرژی است. این هنر درمانی آسیایی باستانی از انگشتان روی سطح پوست برای فشار دادن نقاط کلیدی که جریان انرژی را از طریق چاکراها و مریدین ها کنترل می کنند، استفاده می کند.


تکنیک های ماساژ پا طب فشاری
رایحه درمانی: در این تکنیک، روغن های معطر و موسیقی آرامش بخش به عنوان عناصر آرامش بخش عمل می کنند که بر حواس چندگانه عمل می کنند.


رفلکسولوژی: این تکنیک به دنبال بهبود عملکرد اندام های داخلی با ماساژ نواحی خاصی از پا و اعمال فشار محکم بر روی نقاط خاص است.


درمان نقطه ماشه ای یا میوتراپی: این تکنیک شامل اعمال فشار متناوب بر روی ناحیه اسپاسم عضلانی است. ماساژ در ابتدا کمی دردناک است اما پس از مدتی درد قبلی را نیز تسکین می دهد. فشار ممکن است با کمک انگشتان، بند انگشتان و همچنین آرنج اعمال شود.


فواید ماساژ پا
مردم از فرهنگ های مختلف در سراسر جهان برای قرن ها ماساژ پا را به منظور ارتقاء سلامت و تندرستی انجام می دهند. ماساژ پا برای سلامت جسمی و روانی مفید است.

در اینجا لیستی از مهمترین فواید ماساژ پا آورده شده است:


تسکین درد: ماساژ پا یکی از رایج ترین درمان های جایگزین برای تسکین درد است. مطالعه ای با هدف ارزیابی اثربخشی رفلکسولوژی پا بر خستگی، درد و خواب نشان داده است که رفلکسولوژی پا یک مداخله پرستاری بسیار مفید است که خستگی را از بین می برد و باعث خواب خوب می شود. ماساژ پا همراه با تمرینات منظم پا می تواند درد مزمن پاشنه پا را درمان کند.


کمردرد را کاهش می دهد: ثابت شده است که سلامت و وضعیت پا با کمردرد مرتبط است. لبه پا دارای نقاط درد است که با کمردرد مرتبط است. هنگام ماساژ دادن این نقاط، درد و سفتی در ستون فقرات تسکین می یابد، یک خط ستون فقرات بین انگشت شست پا و پاشنه پا وجود دارد.

ماساژ دادن این خط از جلو تا پشت پا با اعمال فشار می تواند در تسکین کمردرد بسیار موثر باشد. مطالعه‌ای که توسط مجله تحقیقات پرستاری و مامایی ایران انجام شده است نشان می‌دهد پرستارانی که از کمردرد رنج می‌برند از ماساژ پا بسیار سود برده‌اند.


گردش خون را بهبود می بخشد و فشار خون را کاهش می دهد: سبک زندگی بی تحرک ممکن است باعث شود فرد به استفاده منظم از ماهیچه های پا عادت نداشته باشد و به سختی هیچ نوع ورزشی انجام دهد.

ماساژ پا باعث تحریک عملکرد عصبی، دفع سموم و بهبود گردش خون می شود. مطالعه ای که در بین بیماران مبتلا به زوال عقل انجام شد نشان داد که ماساژ پا فشار خون را کاهش می دهد، خلق و خوی آنها را بهبود می بخشد و سطح اضطراب آنها را کاهش می دهد.


کاهش علائم بیماری های خاص: مطالعات مختلف ارتباط بین رفلکسولوژی پا و بهبود علائم بیماری های خاص مانند سرطان، فعالیت بیش از حد دترسور ایدیوپاتیک، دیابت، اختلالات خواب، مولتیپل اسکلروزیس، میگرن، افسردگی و زوال عقل را گزارش کرده اند. ماساژ درمانی علائم را کاهش می دهد، کنترل علائم را بهبود می بخشد و سلامت عمومی را بهبود می بخشد.

ماساژ پا همچنین به کاهش علائم سندرم پیش از قاعدگی (PMS) مانند تحریک پذیری، نوسانات خلقی، سردرد، اضطراب، بی خوابی، ناراحتی و خستگی کمک می کند. به همین ترتیب، می تواند علائم یائسگی را نیز به حداقل برساند.

چطور میتونیم بهتون کمک کنیم